dilluns, 15 de desembre del 2008

Convocatòria pel 16/12/08

Els veïns i veïnes del carrer Vallespir 25 estan passant uns moments molt difícils en el que necessiten el suport i solidaritat de tot el barri de Sants: veïns i entitats.

Aquests veïns, gent gran i llogaters de rendes baixes, han pagat religiosament els seus lloguers durant tota la seva vida mentre que la propietat no ha complert mai amb la seva obligació de mantenir l’edifici en condicions. Enlloc d’això, la propietat els ha iniciat una demanda per declarar l’edifici en runa econòmica. Això significaria l’expulsió d’aquests veïns de casa seva sense cap mena de contrapartida. És a dir, es poden trobar al carrer d’un dia per un altre.

Per tot això, des del Col·lectiu de Suport i Solidaritat amb Vallespir 25 us convoquem a una reunió el proper:

Dimarts 16 de desembre de 2008
Hora: 20 hores
Lloc: Centre Social de Sants

(c/ Olzinelles, 30 – Barcelona)

amb la finalitat d’organitzar una cercavila (prevista pel 21 de desembre al migdia) de sensibilització sobre el “mòbbing immobiliari” i, específicament, sobre el cas de Vallespir 25.

Es necessita la col·laboració i la participació de tothom. Aquest és un cas particular però qualsevol dia ens pot tocar un cas similar a qualsevol de nosaltres o a un familiar molt pròxim.

Us agraïm la vostra col·laboració i participació